Hoppa till sidans innehåll

Att vara stugvärd


Att vara stugvärd

 

Anläggningskommittén har satt samman en lista och fördelat uppdraget som stugvärd över hela året. Varje stugvärd har ansvaret för stugan i två veckor under ett år. Några medlemmar har åtagit sig fler veckor. Vissa medlemmar har valt att lägga dessa veckor efter varandra, andra har valt att dela upp veckorna under året. I vår klubbtidning finns ett schema som täcker in veckorna fram till nästa nummer av tidningen.

 

Som stugvärd ansvarar du för och ser till att det är rent och snyggt i hela stugan, såväl i övervåningen som i källaren. Även utvändigt kan det finnas behov av att städa upp – vid behov skotta undan snö framför entrédörrarna eller kanske bara hålla rent och snyggt i största allmänhet.

I samband med träningar som utgår från Klubbstugan ansvarar stugvärden för att stugan blir upplåst och att det finns bastu och fika efter träningen för dom som önskar.

Stugvärden ser till att stugan larmas och låses efter användandet.

 

Det finns en väska som stugvärden ska ansvara för. I denna finns förutom nyckel till stugan även en handkassa. Denna kassa används till inköp av vad som behövs till fikat och vad stugvärden anser ska erbjudas. Kassabok ska föras.

 

Efter avslutat uppdrag lämnar stugvärden över väskan med nyckel och handkassa till den som på listan kommer efter i tur.

 

Att vara stugvärd är ett ansvar men samtidigt mycket uppskattat av oss medlemmar. Stugan betingar ett värde och måste skötas och underhållas. Om du undrar över något är du givetvis välkommen att kontakta någon i kommittén.

 

Anläggningskommittén

Det finns inget album kopplat till denna sida.

EventorBanner160x38_3

 

oringentopp

 

soft_hittaut_twolines_rosa_svart_rgb.png

 

Postadress:
OK Mark - Orientering
Ramsholmen 1
51192 Örby

Kontakt:
Tel: 032014851
E-post: This is a mailto link

Se all info