Hoppa till sidans innehåll

Introduktionskurs inställd

13 APR 2022 22:34
Det var planerat att OK Mark skulle ha en introduktion i Mtbo med två träffar i april. Tyvärr måste vi skjuta på detta antingen till senare i vår eller tidigt i höst. Det hindrar dock inte att den som vill prova Mtbo ska kunna göra det.
  • Uppdaterad: 13 APR 2022 22:34

image1nl.png

På OK Tranans tävling den 30 april kommer vi att vara på plats för att hjälpa dem som tar chansen att pröva denna form av orientering!

Första start på tävlingen är 14,00. Vi samlas kl. 12,00 för en genomgång av regler, kartsymboler och lite tips om hur man bör tänka när man bestämmer sin väg mellan kontrollerna.

Utrustningen som behövs är naturligtvis en cykel som man kan cykla på mindre stigar med. Hjälm är obligatoriskt för att få starta. Kartställ som man fäster på styret är väldigt bra att ha. Ibland har arrangören det som man kan hyra och då bokar man det i förväg. Vi kan fixa några enstaka. En kompass av något slag kan vara bra att ha men det är inte nödvändigt. Hur man bär med sig kompassen varierar. Det finns modeller som kan fästas på tummen eller handleden. Man kan också ha med en i fickan då man bara använder den vid enstaka tillfällen. Man tar inte ut någon kompassriktning utan använder den bara för att snabbt kunna passa kartan.

Anmälan till tävlingarna gör man på eventor om man vill köra tävlingsklass annars går det bra att anmäla sig direkt på tävlingen.

Anmälan till introduktionen gör man senast den 26 april till: This is a mailto link eller på mobil 070 658 72 51.

Skribent: Pernilla Karlsson
E-post: Adressen Gömd

EventorBanner160x38_3

 

oringentopp

 

soft_hittaut_twolines_rosa_svart_rgb.png

 

Postadress:
OK Mark - Orientering
Ramsholmen 1
51192 Örby

Kontakt:
Tel: 032014851
E-post: This is a mailto link

Se all info