Hoppa till sidans innehåll

Nyheter VOF


Under onsdagskvällen samlades åtta föreningar och något fler personer till den digitala höjdpunkten med Tema förening. Det blev en intensiv timma med mycket innehåll och tid för samtal och frågor.
 

Nyhetsbrev nr 9 2021

(2021-11-25 11:00)
Nyhetsbrev nr 9 2021 från Västergötlands OF finns publicerat!
 

Kallelse årsmötet 2022

(2021-11-23 10:00)
Västergötlands Orienteringsförbunds årsmöte kommer att äga rum på Vara Folkhögskola onsdagen den 9:e mars 2022. Motioner skall vara VOF tillhanda senast 12 januari.
 
Under 2021 har kretstränare verkat i sju av distriktets nio kretsar. Nu lämnar ett par av dem sina uppdrag för att ge plats för nya hungriga aspiranter och eventuellt kan funktionen även etableras i fler kretsar.
 
Under tre onsdagskvällar i december inbjuds Västergötlands föreningar, ledare och funktionärer till riktiga höjdpunkter. Digitala tematräffar med olika, aktuella fokusområden. Dessa träffar ersätter föreningsledarkonferensen.
 
Nu på senhösten och med vintern snart intågandes drar det ihop sig till diverse kretsmöten ute i distriktet. Västergötlands OF medverkar mer än gärna på dessa möten.
 
Nu är utbildningsutbudet för utbildningshelgen i Vara den 5-6 februari spikat och därmed finns en uppdaterad inbjudan. Även anmälan har öppnat. Varmt välkomna!
 
Mycket härliga besked från Svenska Orienteringsförbundet möjliggör en halverad kostnad för alla ungdomar som vill delta i Ungoteket den kommande vintern. Start 27 nov. Sista dag för anmälan är den 9 nov. Varmt välkomna att haka på!
 
Hur funkar det egentligen när det kommer till arrangemangsplanering och utveckling? Hur hanteras kartrevideringar och nyproduktion? Hur hanteras framtidsfrågor? Om det här är frågor som intresserar dig har VOF ett uppdrag som passa dig fint.
 
Eva Hägnander, Lidköpings VSK och ledamot i Västergötlands OFs styrelse skriver i sin ledare om höstens orienteringstävlande och funderar över deltagarantal och fler särskilda tävlingar för barn och ungdom.
 

Nyhetsbrev nr 8 2021

(2021-10-19 13:00)
Nyhetsbrev nr 8 2021 från Västergötlands OF finns publicerat!
 
Skaraborgsklubbarna hälsas härmed varmt välkomna till det årliga Skaraborgsmötet, onsdagen den 10/11 kl 18.00 i Hagenstugan, Skövde.
 
Årets föreningsledarkonferens kommer hållas på Vara Folkhögskola den 27 november under namnet Orienteringslyftet. Det blir en heldag där inspiration, information och erfarenheter ska bidra till att skapa bästa möjliga förutsättningar för 2022.
 
Nu är det nya materialet för att hålla nybörjarkurser och orienteringskurser för barn och unga på grön, vit och gul nivå klart och lanserat. Perfekt att kika på under vintern för att nyttja fullt ut inför vårens träningssäsong.
 
Den 4 december blir en dag med inspiration kring träningsupplägg, kring klubborganisation, att behålla ledare, barn och ungdomar i orienteringen. Dela med dig av dina erfarenheter och din kunskap. Kom med tre bra idéer – kom hem med tio!
 

EventorBanner160x38_3

 

oringentopp

 

soft_hittaut_twolines_rosa_svart_rgb.png

 

Postadress:
OK Mark - Orientering
Ramsholmen 1
51192 Örby

Kontakt:
Tel: 032014851
E-post: info@ok-mark.com

Se all info